Imatge de complement

[10/05/2008] – Cinc treballs opten al Cinquè Premi Terenci Thos i Codina de Recerca de Batxillerat (2008)

El passat dijous 24 d’abril va concloure el termini per a la presentació d’originals a la convocatòria d’enguany, la cinquena, del Premi Terenci Thos i Codina per a treballs de recerca de Batxillerat, que convoquen l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró i el Grup d’Història del Casal de Mataró.
Els treballs presentats són els següents i per ordre de recepció: “Una aproximació a la història de la bruixeria del segle XVII a Catalunya i al Maresme” presentat amb el pseudònim Blanca; de Livi Andrònic “La premsa escrita a Mataró”; “Restauració de l’orgue monumental de Santa Maria de Mataró” que s’ha presentat amb el pseudònim Mangrua; de Hino Kahoko el treball titulat “Pervivència clàssica als edificis de Mataró” i, finalment amb el pseudònim Butterfly, el treball titulat “Rocafonda, més que un barri”. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el proper mes d’octubre en el marc d’un acte al Col·legi d’Advocats de Mataró. El premi està dotat amb 300 euros i es podrà atorgar un accèssit de 150.
En l’edició de l’any passat el treball guanyador va ser el titulat “Una hipoteca del segle XVII”, que s’havia presentat amb el pseudònim Hermenejildo i que va correspondre a Andreu Monteis i Paradell del Col·legi salesià Sant Antoni de Pàdua de Mataró i en va ser tutor Joan Pedrola, professor del centre. En aquella convocatòria es va concedir també un accèssit al treball titulat “Arrels del Massorrà”, que s’havia presentat amb el pseudònim L’estel daurat, i que va correspondre a Pau Cussó i Guirao de l’IES Llavaneres i en va ser tutor Joan Peitx, professor del centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s