Un documental del Conjunt dels Dolors de Viladomat a Mataró (s.XVIII))

Aquest mes  d’octubre ha començat la campanya a Verkami per aconseguir el finançament necessari per produir el documental audiovisual sobre EL CONJUNT DELS DOLORS de VILADOMAT a MATARÓ, el conjunt pictòric més important de la Catalunya del S. XVIII. El documental, que també traçarà el perfil del pintor Antoni Viladomat, explicarà en profunditat la història d’aquesta obra catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

Es tracta d’un projecte de Batecs Produccions, produït per Cayetana Sanz i dirigit per Marco Zouvek. S’obren 40 dies per difondre el projecte i aconseguir entre tots la quantitat dels 12.000 € necessaris.

Aquest és l’enllaç a la campanya que us portarà a la pàgina que explica el projecte i a partir de la qual es poden fer les aportacions:

http://vkm.is/viladomat

L’equip del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró us demana la vostra col·laboració i la vostra implicació per difondre aquest projecte que promou i posa en valor el conjunt dels Dolors. Si s’arriba a bon port, tindrem un documental de qualitat d’uns 50 minuts que farà ben visible l’obra de Viladomat en els mitjans de comunicació i a la xarxa, i també un documental reduït per passar a les visites i grups escolars prèviament a la visita al conjunt barroc.

Per col·laborar, us indiquem els passos a seguir.

  1. Entreu a l’enllaç indicat que us porta a la web de Verkami, projecte Viladomat.
  2. Llegiu les característiques del projecte, mireu el vídeo adjunt i valoreu la quantia de col·laboració que voleu destinar al projecte mirant les “recompenses” que dóna cada quantitat.
  3. Entreu a l’apartat “APORTA AL PROJECTE “ i us registreu a Verkami, si no ho heu fet anteriorment. Ompliu les dades personals que demana i de la vostra tarja de crèdit.
  4. Si abans del 10 de novembre les aportacions arriben a la quantitat necessària, el documental es farà realitat i només aleshores es farà efectiu el pagament que heu autoritzat i rebreu la vostra “recompensa”. Quan la campanya hagi finalitzat, si no s’arriba a la quantitat final, no pagareu res.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s