Imatge de complement

Tres finalistes opten a l’11è Premi Terenci Thos i Codina de recerca de batxillerat

En l’edició d’enguany, els tres treballs finalistes que opten al Premi Terenci Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat (curs 2013-2014) són Christina de Brunswick travessa l’objectiu., presentat amb el pseudònim Cadaqués, La masia de Can Coris, amb el pseudònim Coris, i, finalment, Els receptaris farmacèutics: Què en queda avui? Les malalties més freqüents a finals del s. XIX i el seu tractament, presentat amb el pseudònim Brunel·la.

L’acte de veredicte i lliurament es celebrarà el proper 14 de maig a les 19,30 h en la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, en motiu de la seva festa patronal, Sant Raimon de Penyafort. El premi el convoca aquesta institució des de fa onze anys juntament amb el Grup d’Història del Casal de Mataró.

L’any passat, que es va celebrar el 10è aniversari de la institució del Premi, el jurat, va atorgar el premi al treball titulat Fets i vivències de Sant Andreu de Llavaneres i els seus vilatans durant la Guerra civil, que havia estat presentat per Arnau Matas Saavedra de l’IES Llavaneres, essent-ne tutora la professora Eva Vilà. El jurat també va atorgar un accèssit al treball Creació d’una ruta dedicada als molins de la Riera de Pineda de l’alumne Martí Garolera Garcia de l’escola Pia de Calella que tenia com a tutora del treball a la professora Anna Sitjà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s