Obertura de l’Any Puig i Cadafalch 2017

El proper dijous 19 de gener, a les 19 h, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Mataró (La Riera, 48) es celebrarà l’acte institucional que donarà pas a la commemoració de l’Any Josep Puig i Cadafalch. La doctora en història de l’art Lucila Mallart, pronunciarà la conferència Puig i Cadafalch, de Mataró al món.  La doctora Mallart és la comissària de l’exposició de la commemoració de l’Any Puig i Cadafalch a Mataró.

Enguany s’escau la celebració del 150è aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch i del centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat de Catalunya.

El Grup d’Història del Casal ens hem sumat a la commemoració amb diverses activitats que s’estan preparant. La primera serà el proper dijous 26 de gener que en la tertúlia El Racó a Mataró ràdio comptarem amb la doctora Tate Cabré que ens parlarà de Josep Puig i Cadafalch, articulista. La vessant de Puig i Cadafalch com a escriptor és poc coneguda. Puig va escriure articles científics i d’opinió en gairebé un centenar de mitjans d’expressió, vint d’ells internacionals. La Dra. Cabré va dedicar la seva tesi doctoral a l’estudi d’aquesta ingent obra publicada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s