Reconeixement a Manel Salicrú i Puig

El Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró organitza un acte de record i homenatge a Manel Salicrú i Puig qui promogué la represa del Museu Arxiu l’any 1974 i en fou el president-director durant més de 35 anys. En l’acte intervindran Roser Salicrú, Agàpit Borràs i Joan Giménez. Glosaran la figura de Salicrú a partir de les vivències compartides des de l’àmbit familiar, professional, de la història local i de l’activisme social i cultural.

En el mateix acte es presentarà el núm. 117 de la revista Fulls del Museu Arxiu, que inclourà la bibliografia de Manel Salicrú, amb l’afegit de les conferències i les taules rodones on va participar, i una relació de les actuacions sobre el patrimoni arquitectònic en les quals va intervenir com a aparellador.

El Grup d’Història del Casal ens hem sumat a la iniciativa per la personalitat i la trajectòria de Manel Salicrú, que són mereixedores d’homenatge i gratitud per la seva vàlua personal i per les seves aportacions al coneixement de la història local i al patrimoni de la Ciutat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s