Halar, cuina gitana a Catalunya

Tertúlia d’Història núm. 435 (Mataró Ràdio: 14/3/2019)

Convidats: Ricard Marí.

Presenten:  Núria Gómez, Maria Asmarat, Sandra Cabrespina i Oriol Agramunt.

Documentació: Sandra Cabrespina.

Tècnic: Carles Capella

Descripció: Avui parlem d’un projecte molt interessant de la Fundació Alicia, que s’ha concretat en un màginific llibre: “Halar, Cuina gitanana Catalunya”

Escolta-ho en MP3

Durada de la gravació: 54,06 minuts Descarrega’l 24,2 Mb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s